- Kroppen fikk skylda

Værdame Ane Nyrerød hevder å ha fått beskjed om at det var kroppen hennes som var årsaken til at TV2 ikke ville satse på henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne beskjeden oppga hun i Bergen tingrett i dag å ha fått av administrerende direktør i Storm Weather Center, Mette Krohn-Hansen, melder Bergens Tidende.

- Kontakt Siri

Hun hevder hun deretter fikk beskjed om å ta kontakt med Siri Kalvik for ytterligere informasjon.

- Jeg fikk en forklaring av Siri, men jeg vet ikke om jeg ble helt klok på den. Jeg hørte det var noe jeg gjorde med kroppen, at den ikke var helt forløst, jeg husker ikke helt, sa Nyrerød i retten ifølge Bergens Tidende.

Til BT sier Krohn-Hansen at det var en helhetsvurdering som lå til grunn for utvelgelsen av de fire værdamene TV2 ønsket som hovedprofiler.

Følte seg truet

Også Dyveke Henschien forklarte seg i Bergen tingrett i dag. Hun forklarte at hun hadde fått beskjed om å ta hensyn til sin mann, nyhetsankeret Thomas Henschien. Ifølge Nettavisen hevdet Krohn-Hansen i dag at Henschien selv trakk inn sin ektemann i saken. Henschien hevdet hun følte at Kalvik og Krohn-Hansen var på grensa til å drive telefonterror mot henne.

Erstatningssaken mot Storm Weather Center avsluttes torsdag.

SAMMEN: Ane Nyrerød (t.v.) og Siri Kalvik er ikke like gode venner som før. Foto: SCANPIX
GLANSDAGER: Den gledelige stemningen blant TV2-værdamene på julebordet til Siri Kalvik i 2001 er forsvunnet. Foto: SCANPIX