FUNN I SØK ETTER SAVNET TREÅRING: Tre år gamle Sherin Mathews ble meldt savnet for over to uker siden. Nå er en kropp funnet i forbindelse med søket. Faren har selv fortalt at han sendte dattera ut midt på natten, som straff for at hun ikke drakk opp melken sin. Foto: NTB scanpix
FUNN I SØK ETTER SAVNET TREÅRING: Tre år gamle Sherin Mathews ble meldt savnet for over to uker siden. Nå er en kropp funnet i forbindelse med søket. Faren har selv fortalt at han sendte dattera ut midt på natten, som straff for at hun ikke drakk opp melken sin. Foto: NTB scanpixVis mer

Savnet treåring i Texas:

Kroppen til et lite barn funnet i søket etter savnet jente (3) i Texas

Faren har selv fortalt politiet at han sendte dattera ut midt på natta for to uker siden, som straff for ikke å ha drukket opp melken sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Myndighetene i Texas sier de søndag gjorde funn av kroppen til et lite barn i forbindelse med søket etter treåringen som har vært savnet i mer enn to uker.

Sherin Mathews (3) fra Texas ble meldt savnet 7. oktober etter at faren skal ha sendt henne ut av huset midt på natta som straff for at hun ikke hadde drukket opp melken sin. Hun ble sist sett i familiehjemmets bakgård av adoptivfaren den natta.

«Mest sannsynlig» treåringen

Politiet sier kroppen som er funnet «mest sannsynlig» er den savnede treåringen, skriver blant annet BBC. Ingen skal så lagt ha blitt pågrepet i forbindelse med funnet. Dødsårsak skal heller ikke være kjent. Det vil obduksjonen kunne gi svar på.

Kroppen ble funnet halvannen kilometer fra hjemmet. Store letemannskaper har lett etter jenta siden hun forsvant.

Treåringens far, Wesley Mathews (37), skal selv ha fortalt at han sendte dattera ut av huset som straff for at hun ikke drakk opp melken sin. Han skal ha bedt henne stå ved et tre i en gate bortenfor huset deres klokka tre på natta. Da han kom tilbake for å hente henne kvart over tre, var hun borte.

Lite samarbeidsvillige

Faren ble pågrepet og siktet fra å ha satt dattera i fare. Samme dag slapp han ut med kausjon, men er nødt til å gå med fotlenke som overvåker hvor han beveger seg. Ifølge amerikanske medier ble jenta adoptert fra et barnehjem i India for rundt to år siden.

Ifølge politiet har treåringens adoptivforeldre vært lite samarbeidsvillige, og det er ikke det eneste som skurrer. Mathew skal ha ventet hele fem timer med å kontakte politiet, etter å ha oppdaget at jenta var borte.

Jentas mor har ikke blitt siktet for lovbrudd.