Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kroppsbygger overfalt pensjonist

Muskelbunten (22) skrøt av hvor sterk han var blitt og overfalt den 67-år gamle pensjonisten som var ute og gikk tur med kona. 67-åringen døde av skadene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble den 22-år gamle kroppsbyggeren intervjuet i Sportsbladet. Der fortalte han at anabole steroider hadde gjort ham stor og aggressiv. Han sa også at de anabole steroidene hadde gjort ham paranoid og aggressiv og at han flere ganger hadde dratt på byen med kniv og øks.

På ettermiddagen kontaktet mannens kjæreste og mor politiet. De to kvinnene mente at 22-åringen var ustabil og fryktet at han skulle skade noen eller ta sitt eget liv, skriver Aftonbladet.

Politiet kom til stedet, men da var mannen rolig og blid. Politiet regnet med at de ikke fikk mannen tvangsinnlagt og dro fra stedet.

Halvannen time senere gikk et eldre ektepar tur med hunden i området da de traff kroppsbyggeren. 22-åringen startet en krangel med den 67-år gamle mannen og dyttet ham deretter så hardt at han falt i bakken. Den gamle mannen døde av skadene han pådro seg.

Hele Norges coronakart