Kroppsdeler fortsetter å flyte i land på «en av verdens vakreste strender». Myndighetene vil holde det hele hemmelig

- Det er et stort mysterium.

NATADOLA: Flere kroppsdeler har blitt skylt i land på en populær strand på Fiji. Politiet slår fast at de stammer fra et russisk ektepar som har vært savnet i over to uker. Foto: Google Maps
NATADOLA: Flere kroppsdeler har blitt skylt i land på en populær strand på Fiji. Politiet slår fast at de stammer fra et russisk ektepar som har vært savnet i over to uker. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Natadola Beach på Fiji blir ofte nevnt når verdens vakreste strender skal listes opp, men i den siste tiden har det blitt gjort flere grufulle oppdagelser her.

I juni ble det funnet to par menneskeføtter på den populære turistattraksjonen, og denne uka fant et ektepar fra New Zealand et avkappet menneskehode flytende i vannet bare noen meter fra land. Det skriver den engelske avisa The Guardian.

Politiet har ifølge avisa allerede bekreftet at kroppsdelene stammer fra et russisk par som flyttet til øya i 2011. De to ble meldt savnet den 16. juni.

- Han ville gi deg alt

En venn av mannen, som tidligere var pilot i det russiske militæret, forteller at den avdøde Yuriy Shipulin var en snill fyr - på grensen til det naive.

- Han ville gi deg alt, og han stolte for mye på folk. Han ble lurt flere ganger av mennesker uten skrupler. Han hadde så lyst til å finne paradis at han ikke innså at det han fant var råttent, forteller vennen som er navngitt som «Maxim».

- Det er et stort mysterium for oss hva som har skjedd. Den som har gjort dette må ha vært gal, sier Shafia Hassan, en annen bekjent av ekteparet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer