Kroppsdeler sendt til skoler i Canada

Det er funnet flere avskårne kroppsdeler i pakker.

MYSTISK PAKKE: False Creek Elementary School i Vancouver i Canada mottok en pakke med en hånd i, en annen skole mottok en fot. Foto: REUTERS/Andy Clark/NTBScanpix
MYSTISK PAKKE: False Creek Elementary School i Vancouver i Canada mottok en pakke med en hånd i, en annen skole mottok en fot. Foto: REUTERS/Andy Clark/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det opplyser canadisk politi tirsdag.

Den første pakken inneholdt en hånd. Pakken var blitt sendt til en barneskole i Vancouver og ble åpnet av en ansatt ved skolen. Den andre pakken inneholdt en fot og ble funnet av en ansatt ved en annen skole noen timer senere på dagen.

Parteringsdrap Nyheten kommer bare én dag etter at Luka Rocco Magnotta (29) ble pågrepet i Berlin. Han er mistenkt for å ha drept sin kjæreste, den kinesiske studenten Jun Lin (32), for deretter å partere liket og sende kroppsdeler til politikere i Ottawa.

Det er foreløpig uklart om funnene av kroppsdeler i Vancouver har noen sammenheng med drapet i Montreal, men ifølge politiet i Montreal har en hånd og en fot har vært savnet etter drapet.

Identifiserer Etterforskerne vil i første omgang forsøke å identifisere offeret og finne ut hvor pakkene ble sendt fra, opplyser politiet i Vancouver.

Magnotta ble pågrepet etter en omfattende internasjonal menneskejakt. Han ble til slutt pågrepet etter å ha blitt gjenkjent på en internettkafé i Neukölln i Berlin.

I pressen har Magnotta har fått tilnavn som «Canadian Psycho» og «slakteren fra Montreal». Drapet på Jun Lin skal ha blitt begått med ishakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer