Kryper livredd sammen når han kommer med pisken

- Blant de verste i verden.

SLIPPER IKKE UNNA: Lenket til sykkelen, slipper ikke apen unna, når Qi Defang kommer med pisken for å få den til å underholde på sirkuset i kinesiske Suzhou. Foto: Reuters / NTB Scanpix
SLIPPER IKKE UNNA: Lenket til sykkelen, slipper ikke apen unna, når Qi Defang kommer med pisken for å få den til å underholde på sirkuset i kinesiske Suzhou. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For noen år siden skrev vi om en apegjeng i Kina, som var så lei av å bli mishandlet og herset med at de selv gikk til angrep på eieren.

Den ene apen kløp eieren i øret, en annen dro i håret hans, mens den tredje apen bet ham i nakken.

Da eieren slapp kjeppen han pleide å pryle dem med, plukket en av apene den opp og begynte slå mannen i hodet til kjeppen knakk.

Utstråler frykt Apen på bildet øverst har ingen sjanse til å slå tilbake.

Den kryper bare livredd sammen - og frykten lyser i ansiktet - idet mannen med pisken nærmer seg, for å få den opp på sykkelen igjen.

Bildene er fra kinesiske Suzhou, hvor aper blir mishandlet for menneskers fortjeneste - og forlystelse.

- Dette opprivende bildet hvordan livet for ville dyr er i et sirkus. Aper er ekstremt sosiale og intelligente dyr, som lider av utmattende ensomhet og depresjon når de blir separert fra familien, sier Mimi Bekhechi i dyrevernorganisasjonen Peta til The Mirror.

Ingen rettigheter Ifølge Daily Mail har dyr i realiteten ingen rettigheter i Kina, noe som fører til slike scener - både på gata og i dyreparker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer