Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Krypinn til 100 millioner

Kjell Inge Røkke bød 150 millioner kroner for eiendommen i fjor. Nå må Einar Nagell-Erichsen selge langt billigere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er eiendommen Munkebakken som Schibsted-arvingen nå vil selge. Den gigantiske tomta på 70 mål er lagt ut for salg. Ifølge Finansavisen kjøpte Nagell-Erichsen eiendommen for 45 millioner kroner i 1996. Han har visstnok pusset den opp for 30 millioner. I fjor bød Kjell Inge Røkke 150 millioner for prakteiendommen, men medie-arvingen takket nei. Han ville ha 250 millioner. Røkke sa nei og salget gikk i vasken. Nå kan Nagell-Erichsen håpe på 100 millioner for den samme eiendommen, skriver Finansavisen.

Strand med gjester

Ifølge avisen består eiendommen av en hovedbygning og noen mindre hus. Hovedhuset ligger godt skjermet for innsyn. I tillegg er det en tennisbane og svømmebasseng på tomta. Indrefileten er en 500 meter lang strandlinje med eget badehus. Det er bare et minus med stranden, innbyggerne i Bærum kan også bruke den. Nagell-Erichsen skal lenge ha forsøkt å hindre andre å bruke stranden, men dette har mislykkes.

Tapsbomber

Einar Nagell-Erichsen sliter økonomisk, og det er grunnen til at han legger ut huset for salg. Han har tapt penger på hytteprosjekt i Kvitfjell, han har tapt penger på IT-aksjer og riksmannsskipet «The World». Kjendismegler Petter Andreas Poppe og Knut M. Stokke har fått jobben med å selge herligheten til finansmannen, men det blir ingen enkel jobb. Årsaken er at børsen går tregt og konjukturene er ned. Dermed må prisen senkes betraktelig lavere enn de 150 millionene Einar Nagell-Erichsen håper å få solgt eiendommen Munkedammen for.

GOD PLASS: Bolig med tennisbane, strandlinje og basseng.
GODT SKJERMET: Hovedhuset ligger godt avskjermet.
<B>SELGER: Einar Nagell-Erichsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media