Krysser fingrene for Margaret

Hitra på hodet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lokalavisen Hitra-Frøya har nå utlyst en konkurranse, der de gir bort 20 telefonkort. Redaktøren, Svend Sivertsen, håper på at lokalbefolkningen bruker de 600 ekstra stemmene på å stemme Margaret inn i Idol-historien.

- Det er topp stemning her på Hitra nå. Uansett hvordan det går i kveld er vi veldige stolte av Margaret, men det er selvfølgelig stor spenning knyttet til resultatene.

Look-a-like konkurranse

Dolmsundet Hotell og Feriesenter har programmet klart for denne spesielle kvelden. Festlighetene starter allerede klokken 19 og det er planlagt mange aktiviteter for å underholde de fremmøtte. Blant annet en kåring av den som greier å ligne mest mulig på Hitras favoritt jente for øyeblikket.

- Dette er mest for unga, men for all del, vi setter ingen aldersgrense, forteller daglig leder på Dolmsundet Hotell og Feriesenter, Roy Angelvik til Dagbladet.no.

Det blir selvfølgelig Idol på storskjerm. Og tomme gater under finalen.

- Selv de som fortsatt påstår at de ikke ser på Idol, kommer nok til å benke seg foran tv-skjermen. Men vi har vunnet uansett, fortsetter Roy Anglevik.

Hitra har nå blitt satt på kartet. Og 4500 innbyggere krysser fingrene for Margaret.

Begge finalistene skal fremføre «Standing Tall». Margaret skal også synge «Come Together» av Beatles og Alanis Morissettes «Unforgiven». Hun har sunget begge sangene før.

LOKALFAVORITT: Hitra er spent foran kveldens finale.