- Kryssjekking av opplysninger kan føre til at ting flytter litt på seg i tid

Politiet jobber på spreng med store mengder tips og vitneobservasjoner i Sigrid-saken.

PÅ BUSSEN: Disse overvåkningbildene av Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) er tatt idet hun går på 69-bussen på Tveita klokka 19.45 lørdag 4. august. Sigrid hadde på seg de samme klærne, en olashorts, grå topp, et gullsmykke med fjær og blå sko av merket Converse, da hun forsvant senere på kvelden. Foto: Politiet
PÅ BUSSEN: Disse overvåkningbildene av Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) er tatt idet hun går på 69-bussen på Tveita klokka 19.45 lørdag 4. august. Sigrid hadde på seg de samme klærne, en olashorts, grå topp, et gullsmykke med fjær og blå sko av merket Converse, da hun forsvant senere på kvelden. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet arbeider nå med å gå nøye gjennom og kryssjekke all informasjon de har i forbindelse med 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetnes forsvinning. Politioverbetjent Grethe Lien Metlid ved Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo-politiet understreker at etterforskningen fortsetter for fullt.

- Vi har bedt om ytterligere bistand. Vi har også fått noe bistand fra andre politidistrikt i forbindelse med konkrete tips, og vurderer fortløpende om vi trenger mer. Foreløpig er det ikke noe nytt i saken, sier Lien Metlid.

Hun forteller at politiet har fått inn veldig mange tips om biler som skal ha kjørt i området i det aktuelle tidsrommet.

- Disse opplysningene kryssjekkes, noe som kan gi et bedre bilde, og kanskje gjøre at ting flytter litt på seg i forhold til tid, sier Lien Metlid.

Hacket Facebook-konto Siden Sigrids sko, mobiltelefon og en sokk ble funnet kort tid etter at foreldrene meldte henne savnet, har det ikke blitt gjort funn av Sigrids eiendeler noe sted i nærområdet. Det arbeides nå med å finne ut om en hvit ankelsokk som ble funnet i skogbrynet ved Skøyenåsen skole lørdag tilhører Sigrid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer