BEGRAVELSE: Noen henger opp et amerikansk flagg i et tre ved St. Joseph's Church før begravelsen til Krystle Campbell i Medford i Massachusetts i dag.  Foto:  EPA/CJ GUNTHER/NTBScanpix
BEGRAVELSE: Noen henger opp et amerikansk flagg i et tre ved St. Joseph's Church før begravelsen til Krystle Campbell i Medford i Massachusetts i dag. Foto: EPA/CJ GUNTHER/NTBScanpixVis mer

Krystle (29) var i målområdet for å ta i mot venninnas kjæreste

I dag begraves hun på hjemstedet utenfor Boston.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krystle Campbell (29) sto for en uke siden i målområdet på Boston sammen med ei venninne, for å ta i mot hennes kjæreste.

To bomber eksploderte, og Martin Richard (8), Krystle Campbell (29) og Lingzi Lu (23) ble drept.

Amerikansk flagg I dag er sørgende samlet for en begravelse for 29-åringen, og ifølge Sky News er det en lang kø utenfor St Joseph's Church i Medford, nord for Boston.

Boston.com melder at rådhuset i Medford er dekket til med et enormt amerikansk flagg, til minne om Krystle.

Westboro Baptist Church, som blant annet er kjent for å regelmessig demonstrerer under begravelsene til soldater som har blitt drept i tjeneste, har varslet at de vil demonstrere i Medford i dag.

Derfor har 200 medlemmer av fagforeninga Teamsters Local 25 siden i morgen tidlig lokal tid vært ved kirka for å lage en beskyttende mur, slik at de sørgende skal slippe å se de demonstrantene som eventuelt vil dukke opp.

Likvake I går ble det holdt en likvake for Campbell, der om lag 1000 personer deltok.

Tamerlan (26) og Dzjokhar Tsarnajev (19) er mistenkt for å stå bak bombene som tok tre liv og skadde 176 mennesker i Boston for en uke siden.

DREPT: Martin Richard (8), Krystle Campbell (29) og Lingzi Lu (23) ble drept av de to bombene som gikk av i målområdet til Boston maraton for en uke siden.Foto: AP Photo/File/NTBScanpix
DREPT: Martin Richard (8), Krystle Campbell (29) og Lingzi Lu (23) ble drept av de to bombene som gikk av i målområdet til Boston maraton for en uke siden.Foto: AP Photo/File/NTBScanpix Vis mer

Tamerlan ble hardt skadd under skuddvekslinger med politiet, og døde etter å ha blitt kjørt til sykehus.

Dzjokhar ble pågrepet lørdag, og er fremles innlagt på sykehus, alvorlig, men ikke luvstruende, skadd.

I natt norsk tid våknet han, og flere medier melder at han har kommunisert med politiet på papir, da skadene hans gjør at han ikke kan snakke.

Ifølge NBC News ligger fremdeles 48 skadde på sykehus, to av dem er kritisk skadd.