KS ville heller hatt en annen løsning

- KS ville gjerne ha noe mer i avtalen, sier lederen Gunn Marit Helgesen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uttalelsen kom da partene i lærerkonflikten holdt pressekonferanse mandag morgen. Hun fortalte at partene i konflikten har gått flere ekstrarunder for å bli enige om en løsning.

- KS ville gjerne ha noe mer i avtalen, sånn er det vel for de fleste. Vi skulle gjerne ha et annet type resultat, men vi mener fortsatt at tilstedeværelse er et viktig punkt, sa KS-lederen.

KS og lærerorganisasjonene er nå enige om å forlenge avtalen som gjelder i dag. Partene er blant annet enige om prosedyrer for hvordan man skal håndtere uenighet om arbeidstid lokalt.
NTB

VILLE HA MER: - Vi skulle gjerne ha et annet type resultat, men vi mener fortsatt at tilstedeværelse er et viktig punkt, sa KS-leder Gunn Marit Helgesen i morges. Her er hun etter et møte i hovedstyret i KS i Oslo for noen dager siden. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
VILLE HA MER: - Vi skulle gjerne ha et annet type resultat, men vi mener fortsatt at tilstedeværelse er et viktig punkt, sa KS-leder Gunn Marit Helgesen i morges. Her er hun etter et møte i hovedstyret i KS i Oslo for noen dager siden. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer