Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ku Klux Klan-leder funnet død

Omtales som en voldshandling. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En leder i den høyreekstreme organisasjonen Ku Klux Klan, Frank Ancona (51), er funnet død, skriver The Kansas City Star.

Ancona hadde etter eget utsagn tittelen status som« imperial wizard» i en avdeling av klanen som holdt til nær byen St. Louis i Missouri.

Han ble funnet død på elvebredden av en elv i den amerikanske staten av en familie på fisketur.

Dødsårsaken er ikke offentliggjort, men sheriff Zach Jacobsen i Washington-distriktet beskriver det som «en tragisk og meningsløs voldshandling» i en uttalelse.

Mannen ble sist sett i sitt hjem onsdag morgen, har hans kone forklart til myndighetene.

Ifølge sheriffen ble de gjort kjent med at Ancona var forsvunnet på fredag. Samme dag ble bilen hans funnet av ansatte i den offentlige skogsforvaltningen.

(Dagbladet.no kommer med mer)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling