Kucinich trekker seg

Enda en kandidat faller fra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kampen om å bli nominert som demokratenes presidentkandidat er åpenbart blitt for hard for Dennis Kucinich (61), som nå takker for seg.

Kucinich, som sitter i Representantenes hus for Ohio, fortalte torsdag Cleveland-avisa The Plain Dealer at racet er over for hans del, og at han vil utdype dette yttterligere utpå dagen fredag.

Antikrig

Kucinichs store kampsak har hele tida vært snarlig tilbaketrekking fra Irak, som i 2004, da han også deltok i nominasjonsprosessen.

Men Kucinich, som er av kroatisk og irsk avstamning, har hatt vanskelig for å bli sett i årets tøffe heat, der Obama og Clinton har overskygget de fleste av de andre kandidatene.

Flere ganger har han ikke engang fått delta i kandidatdebattene, og de få gangene han har vært omtalt, har mediene vært vel så opptatt av hans 30-årige britiske kone Elizabeth som av ham.

Motstand

Kucinich forsikrer overfor The Plain Dealer at han akter å fortsette sin gjerning i Kongressen, men det kan bli lettere sagt enn gjort; mens han har drevet valgkamp, har flere motkandidater til setet hans i Representanthuset meldt seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer