- Kulda kommer innover landet for fullt i morgen

Ingen tegn til mildvær på lang, lang tid.

SURT OG KALDT:  Det vil bli ned mot ti minusgrader på Østlandet, men vinden vil få det til å virke kaldere. Foto: Hans A Vedlog/Dagbladet.
SURT OG KALDT: Det vil bli ned mot ti minusgrader på Østlandet, men vinden vil få det til å virke kaldere. Foto: Hans A Vedlog/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er bare å hamstre ved og finne fram alt av ullplagg - kulda har kommet for å bli. Vind fra øst og nordøst vil imidlertid spare oss for de ekstremt lave temperaturene. Samtidig fører vinden til at det vil føles kaldere enn det er.

Sjekk været der du bor.

- Det ser ut til at kulda kommer innover landet for fullt i morgen og onsdag. Hovedinntrykket er at det blir tørt og kaldt. Det er ikke sikkert at det blir ekstremkulde, men fordi det vil bli vind, vil det vil nok føles langt kaldere enn det termometeret viser, sier vakthavende meteorolog Roar Inge Hansen ved Storm Weather Center.

- Til midten av desember Og det er lite håp å spore for de av oss som håpet på at kulda ville bli forbigående.   

- Det ser ut til at kulda skal fortsette mot midten av desember. Det er ingenting som tyder på at det vil snu til mildvær, sier Hansen. 

På Østlandsområdet er det forventet temperaturer ned mot ti minusgrader.  

- I og med at det blåser så mye, så er det ikke sikkert at det blir mer enn ti minus i dagene framover. Men vinden vil gjøre at det føles kaldere, sier Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer