Kun 35 sekker må sjekkes

Politiet i Stavanger kan slippe unna med å sjekke 35 sekker fra Felleskjøpet. En sexdømt mann ble sett ved Bore kirke natta Tina forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsaken er at sekkene til Felleskjøpet leveres i partier på 30-35 sekker fra Bergen til Stavanger, skriver Aftenposten. Felleskjøpet selger sekkene til gjenbruk, og i sekken som ble funnet under liket av Tina Jørgensen var det rester av natriumbikarbonat, et tilsettingsstoff som brukes til dyreftr.

- Det skal nok være muligheter for å finne fram til en pakkedato, slik at vi kan finne ut hvilket parti den aktuelle sekken stammer fra, sier salgssjef Mads Monsen i Rolf Olsen Salt, som leverer natriumbikarbonat til Felleskjøpet, til Aftenposten.

Totalt selger Felleskjøpet rundt 200 slike sekker til gjenbruk i året.

Sekkesporet er det mest konkrete sporet politiet har gått ut med så langt. Mye tyder på at den store sekken som ble funnet i avløpskummen, var tullet rundt den døde kvinnen da hun ble fraktet til Klepp.

- Vi vet at denne sekken er produsert etter 18. februar 1999, opplyser kriminalsjef Bjørn Andersen ved Stavanger politidistrikt.

Ifølge VG gjorde politiets krimteknikere mandag kveld undersøkelser på en avsidesliggende grusvei, noen kilometer fra kummen der Tina ble funnet drept.

En navngitt mann som er observert i nærheten av Bore kirke samme natt som Tina Jørgensen forsvant, skal spesielt være interessant for politiet. Han skal tidligere ha vært i søkelyset for sex- og voldssaker.

(NTB)

Drept av en hun kjente?
Drept av en hun kjente? Vis mer