Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kun ett tips om serieforbryter

- Vi ser ikke akkurat hælene på mannen ennå, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Oslo gikk i går ut med bilder av mannen de mener står bak tre voldtektsforsøk i fjor sommer.

- Vi er ganske så sikre på at dette er gjerningsmannen, opplyste politiet i går.

Til tross for at bildene er gjengitt i en rekke medier, har politiet bare fått inn ett tips i saken.

- Vi har bare fått inn ett tips, og har ikke fått bekreftet om det er noe i det. Vi ser ikke akkurat hælene på mannen ennå, sier politioverbetjent Anne Rynning Aasen ved sedelighetsavsnittet i oslopolitiet til Dagbladet.no i dag.

Politiet håper nå at flere vitner vil melde seg. Også en av ofrene, en 19 år gammel jente gikk i går ut via sin advokat og oppfordret folk til å ta kontakt.

- Hvis han står bak tre voldtektsforsøk er det en betydelig risiko for at han kan slå til igjen. Jeg håper folk som sitter med informasjon tar kontakt med politiet, sa bistandsadvokat Trine Rjukan til Dagbladet.no.

Ifølge politiet skal den ukjente mannen å ha stått bak følgende voldtektsforsøk:

* Lørdag 14. juli 2007 mellom klokka 01 og 02 ble en 20 år gammel kvinne forsøkt voldtatt i Knut Alvssons vei på Sinsen. Hun var på vei hjem da hun ble kontaktet av gjerningsmannen

ETTERLYST: Politiet tror denne mannen står bak tre voldtektsforsøk i fjor sommer. Her avbildet av overvåkingskameraer i nærheten av Byporten og Trefoldighetskirken i Akersgata. Foto: POLITIET
ETTERLYST: Politiet tror denne mannen står bak tre voldtektsforsøk i fjor sommer. Her avbildet av overvåkingskameraer i nærheten av Byporten og Trefoldighetskirken i Akersgata. Foto: POLITIET Vis mer

* I tre tida natt til søndag 29. juli 2007 ble en 18 år gammel kvinne (nå 19 år) overfalt på brua mellom Byporten og Bussterminalen og forsøkt voldtatt.

Politiet har ingen god beskrivelse av mannen, utover bildene som ble publisert i går.

Mannen skal være mellom 170-175 centimeter høy, og snakke gebrokkent norsk. En av de fornærmede mener han har en føflekk ved munnen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media