Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kunde la igjen 7800 kroner i tips til gravide Sarah

Gravide Sarah brast i gråt da hun oppdaget hva som stod på kvitteringen en kunde hadde lagt igjen på disken.

SJENERØS: Gravide Sarah Clark jobber lange dager for å få økonomien til å gå rundt. Da en kunde la igjen en kvittering med en tidlig julegave kunne ikke Clark tro sine egne øyne. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sarah Clark fra Arizona i USA fikk seg litt av en overraskelse da hun skulle hente regninga etter at en av kundene hennes hadde forlatt restauranten tidligere denne uka.

Høygravide Clark venter sitt første barn den 8. januar, og klarte ikke å holde tilbake tårene da hun så den høye summen med tips som kunden hadde lagt igjen, forteller hun i videoen.

Den gavmilde kunden hadde allerede rukket å plukke opp take away-måltidet og forlate restauranten da Clark som jobber på «Pita Jungle» i Phoenix, USA la merke til den sjenerøse gaven, skriver den britiske avisa Daily Mail.

Trange kår

Den vennlige kunden la igjen 900 dollar i tips, en sum som tilsvarer circa 7800 norske kroner, etter å ha hentet sitt take away-måltid tidligere denne uka.

KVITTERINGEN: På kvitteringen som kunden la igjen stod det skrevet: «Dette er guds penger, han gav dem til oss så vi kunne gi dem til deg. Gud velsigne deg.» Foto: Privat / CNN
KVITTERINGEN: På kvitteringen som kunden la igjen stod det skrevet: «Dette er guds penger, han gav dem til oss så vi kunne gi dem til deg. Gud velsigne deg.» Foto: Privat / CNN Vis mer

- Det tok en liten stund før jeg forstod det. Da det slo inn, begynte jeg å gråte, sier Clark i videoen øverst i saken.

I skrivende stund har Clarks forlovede en kneoperasjon. Paret har forberedt seg på trange kår og lite inntekt ettersom Sarah skal ut i fødselspermisjon og hennes forlovede vil være sengeliggende etter operasjon.

- Dette kommer virkelig til å hjelpe oss med å betale husleia, regninger og andre ting, sier Clark i videoen.

Møttes tidligere

RØRENDE: JR Gilbert er en ungdomsskoleelev med spesielle behov. Da medelevene hans la merke til at JR gikk rundt og hadde det vondt, bestemte de seg for å gjøre noe med det. Resultatet ble en rørende overrekkelse av en tidlig julegave. Video: Facebook / Somerset ISD Vis mer

I videoen forteller Clark at hun husker å ha møtt den gavmilde kvinnen, som også er gravid, ved en tidligere anledning.

- Jeg har snakket med henne om forloveden min som er skadet, og at han ikke kan jobbe. Det var rett og slett bare helt fantastisk og sjenerøst av henne.

På kvitteringen stod det skrevet:

«Dette er guds penger, han gav dem til oss så vi kunne gi dem til deg. Gud velsigne deg.»

Clark rakk ikke å se ordentlig på kvitteringen før kvinnen hadde forlatt, men da hun leste det som stod, ble hun målløs.

- Etter kvinnen hadde dratt så jeg lappen, og da brøt jeg sammen, forteller en takknemlig Clark, som ser fram til en lys start på det nye året, med et nytt familiemedlem.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!