- Kunde skjøt drosjesjåfør

Store politistyrker jakter på en mann som har skutt og drept en drosjesjåfør utenfor Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om skytingen klokka 15.53 i ettermiddag. Den 39 år gamle drosjesjåføren ble skutt på kloss hold inne i bilen sin, men klarte å ta seg inn i en villa rett ved åstedet.

Der segnet han sammen. Han hadde ikke puls da han kom til Södersjukhuset, og han døde ved 20-tida i kveld, melder Aftonbladet.

Det er fortsatt uklart hva som er motivet for skyteepisoden, som skjedde i Huddinge, sør for Stockholm. Politiet tror sjåføren ble drept av en kunde, men de første meldingene tyder på at det ikke dreier seg om ran.

Vitner har sett en mann som løp fra åstedet. Han ble også observert på en tomt i området en time etter skyteepisoden.

- Mannen var i 40-årene, hadde briller, fleecekaps og jeans. Han har svensk utseende, er rundt 175 centimeter høy og normal kroppsbygning, sier vakthavende politibefal Marie-Louise Nilsson til avisa.

Ifølge det svenske nyhetsbyrået TT er 15 politibiler ute og jakter på mannen. Politiets teknikere finkjemmer drosja på jakt etter spor fra drapsmannen.

SKUTT: En svensk taxijåfør ble skutt og drept med en pistol i sin bil i Huddinge, rett utenfor Stockholm, av hva politiet tror var en kunde.