Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brødboksen legges ned:

- Kundene får ikke varene sine i morgen

Han gikk fra værmann på TV til brødgründer. Men nå legger Arnulf Refsnes ned Brødboksen.

GRÜNDER: Arnulf Refsnes startet opp Brødboksen.no. Nå avvikles bedriften. Foto: Pressefoto
GRÜNDER: Arnulf Refsnes startet opp Brødboksen.no. Nå avvikles bedriften. Foto: Pressefoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag kveld melder selskapet Brødboksen, som leverer ferskt brød og andre dagligvarer til rundt 10.000 kunder i Oslo, Bergen og Stavanger, at de legger ned driften umiddelbart.

- Det vil derfor ikke være noen utleveringer i morgen tidlig. Alle ordre og varer som er bestilt til i morgen vil bli annullert, skriver selskapet på sine nettsider.

Det er gründer, modell og tidligere værmann på TVNorge, Arnulf Refsnes, som står bak selskapet. I løpt av tre år har Brødboksen hatt en «formidabel» vekst. Det har likevel ikke hindret selskapet fra å gå med underskudd i flere år.

- Dessverre lærte vi at det er vanskelig å finne den riktige balansen mellom vekst, effektiv drift og lønnsomhet, står det videre i meldingen.

Til kundene sine har selskapet også sendt ut en epost om at de jobber med å finne en løsning for å hente de fysiske brødboksene som kundene har fått utdelt.

- Dette har vært min lille baby i tre år. Jeg har sovet lite og knapt gjort annet enn å jobbe. Da er det trist at det går slik, sier Brødboksen-gründer Arnulf Refsnes til DN mandag kveld.​

(NTB)

Les også:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!