Kundene raser mot «meningsløst» billett-beslag

Fortvilte nordmenn på OL-tur i London går sammen om å oppheve politiets beslag av Euroteam-billettene. - De føler de sitter igjen med svarteper, sier advokat.

KONTAKTES AV FORTVILTE KUNDER:  For mange nordmenn kan OL-drømmen se ut til å ha stoppet på Gardermoen. Nå jobber advokat Brynjulf Risnes (innfelt) på vegne av en rekke av disse kundene for å oppheve politiets beslag. Foto: Scanpix
KONTAKTES AV FORTVILTE KUNDER: For mange nordmenn kan OL-drømmen se ut til å ha stoppet på Gardermoen. Nå jobber advokat Brynjulf Risnes (innfelt) på vegne av en rekke av disse kundene for å oppheve politiets beslag. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går leverte advokat Brynjulf Risnes en begjæring om opphevelse av det massive billettbeslaget gjort på Gardermoen 19. juli.

455 billetter ble beslaglagt og en polakk ble siktet for bedrageri.

Risnes forteller til Dagbladet at han har fått fullmakt fra over 30 kunder, blant annet fortvilte barnefamilier, som nå befinner seg i London og ikke har gitt  opp å få sett de arrangementene de har kjøpt billetter til. Henvendelsene fra frustrerte kunder bare øker, ifølge Risnes.

- Kundene føler de blir sittende igjen med svarteper, sier Risnes til Dagbladet.

Går rettens vei - Beslaget rammer den fornærmede parten i saken. Dette er strafferettslig uholdbart og meningsløst, sier fortsetter han.

Dermed kaster enda en part seg inn i kampen om billettene. Fra før har Euroteam kjempet det de kan for å få opphevet beslaget. På torsdag ble det klart at Eidsivating lagmannsrett ga politiet medhold i at beslaget er rettmessig. I går kom beskjeden om at Euroteam anker avgjørelsen til Høyesterett.

- Jeg har blant annet hatt kontakt med familier med barn som har kjøpt billetter til arrangementer de nærmeste dagene. Her ligger det store investeringer og forhåpninger som kan bli brutt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer