Bestilling på Norwegian

Kundene raser mot Norwegian: Therese (46) ble trukket for nesten 73 000 kr

Flere kunder raser mot Norwegian etter tekniske problemer på selskapets nettside i sluttspurten av nyttårssalget.

NYTTÅRSSALG: Therese Lien Sørensen (46) skulle benytte seg av Norwegians nyttårssalg. Det var tekniske problemer på selskapets nettside da hun skulle bestille, og hun ble gjentatte ganger oppfordret å prøve igjen senere - noe hun gjorde. Foto: Privat
NYTTÅRSSALG: Therese Lien Sørensen (46) skulle benytte seg av Norwegians nyttårssalg. Det var tekniske problemer på selskapets nettside da hun skulle bestille, og hun ble gjentatte ganger oppfordret å prøve igjen senere - noe hun gjorde. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et forsøk på å få tak i rimelige flybilletter til en ferietur til Lofoten ble alt annet enn enkelt for Therese Lien Sørensen (46) fra Oslo. Og hun er ikke alene.

Etter tekniske problemer på Norwegians nettside torsdag kveld, i forbindelse med avslutningen av et stort nyttårssalg, har flere kunder blitt trukket for mye større summer enn hva de opprinnelig skulle.

På selskapets Facebook-side raser mange mot selskapet, både på grunn av den tekniske feilen og deres håndtering av saken.

«Samme beløp reservert fem ganger på kortet, nå tør jeg ikke prøve flere ganger», skriver en kunde på selskapets Facebook-side, mens en annen skriver at det er «surt for oss som prøver å bestille, men ikke får det igjennom på grunn av teknisk feil».

Betalingsproblemer

Therese Lien Sørensen forteller til Dagbladet at det gikk helt fint å bestille billett, fram til den skulle betales.

- Da kom det opp et slikt oppdateringshjul. Det sto at «dette tar for lang tid». Så kom det melding om teknisk feil, med en oppfordring om å prøve igjen seinere.

Sørensen prøvde mange ganger. Bestillingen lå klar hele tiden, og det eneste å gjøre var å trykke «betal» igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer