Kunder raser mot DNB etter nytt minibankgebyr

Flere truer med å bytte bank. 

FORBANNA: Flere kunder truer med å bytte bank etter det ble kjent at DNB innfører nytt gebyr fra 1. januar. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
FORBANNA: Flere kunder truer med å bytte bank etter det ble kjent at DNB innfører nytt gebyr fra 1. januar. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra 1. januar innfører DNB et gebyr på ti kroner for å ta ut penger i deres egne minibanker. Tjenesten har tidligere vært gratis.

Er du DNB-kunde og skal ta ut penger i andre minibanker, vil prisen øke fra syv til ti kroner. Uttak i utenlandske minibanker øker også. Prisen justeres fra 35 til 40 kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Kundene fikk beskjed om prisøkningen i en melding da de logget inn på nettbanken mandag. Dette begrunner banken endringen med:

«Vi jobber kontinuerlig med å digitalisere tjenestene våre. Vi har kommet langt i dette arbeidet og ønsker at kundene våre skal benytte seg av nettbanken og andre digitale tjenester i så stor grad som mulig.»

Kundene raser

Det nye gebyret har ikke blitt tatt godt mot av kundene. Etter at nyheten ble kjent, har det haglet inn med hissige kommentarer på DNBs Facebook-side.

- Dere er ikke sanne! Dere har et håpløst dårlig tilbud til kunder. Dere har ikke engang penger i egen bank. Og nå dette! Skam dere, skriver en av kundene.

- Fy faen for en grådig gjeng som tenker bare på penger og gir totalt faen i kunder. Tenk på alle de menneskene som ikke behersker den digitaliseringen som dere presser på oss, skriver en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer