Kungen bes klippe seg straks

Det var ikke bare flagget som vaiet friskt i vinden på svenske kronprinsesse Victorias 27-årsdag onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske trendguruen Henrik Mattsons er vred. Han mener at Hans Majestet har å komme seg til frisøren så snart som mulig. Som statsoverhode skal kungen være et forbilde for alle svensker, og da går det ikke an å se slik ut på håret, sier Mattson til svenske Aftonbladet.

- Ja, det er jo disse hårene bak på hodet! OK, det er sommer og ferie, men han burde i det minste gå til frisøren en gang i uken, framholder den svenske forståsegpåeren, som noe motvillig gir svenskekongen godkjent karakter for antrekket.

- Tja ... det var jo korrekt. Og kjedelig. Han kunne gått en anelse opp i kvalitet, mener Mattson ifølge Aftonbladet. Han tviler på om alltid velstelte og velkledde dronning Sivlia og prinsesse Madeleine kan være til særlig hjelp for Carl Gustaf.

Henrik Mattson anbefaler i stedet kungen selv å sørge for regelmessig pedikyr, manikyr, ansiktsbehandling og ikke minst hårklipp. Men den svenske trendguruen tilføyer aller nådigst at Carl Gustaf selv kan få velge frisyre.

(NTB)

KLIPP DEG! Kong Carl Gustav hisset på seg trendfolket, da han stilte med nakkeragg i datterens bursdag. Her avbildet ved annen anledning, men med omtrent samme hårsveis. Bursdagssveisen kan du skue <a href=http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,505217,00.html>her</a>.