I HOMOPARADEN:  AUF-leder Eskil Pedersen var med å bære det store regnbueflagget i front av homoparaden lørdag. Underveis i toget så han drømmemannen. 
Foto: Per Løchen / NTB scanpix
I HOMOPARADEN: AUF-leder Eskil Pedersen var med å bære det store regnbueflagget i front av homoparaden lørdag. Underveis i toget så han drømmemannen. Foto: Per Løchen / NTB scanpix Vis mer

«Kunne svart på kronikken, men prøver å finne drømmemannen»

Eskil Pedersen er for opptatt til å svare på kritikken fra «heterofil høyskolelektor».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet):  I en kronikk i Aftenposten i dag kritiserer høyskolelektor Kjell Terje Ringdal fra Markedshøyskolen en melding Eskil Pedersen la ut på Twitter i helga og en påfølgende artikkel på VG Nett.

Ringdal, som skriver under kronikken som «heterofil høyskolelektor» mener AUF-lederen er for utseendefokusert.

Drømmemannen «Så drømmemannen da jeg gikk i homoparaden nå. Ganske klisjé å finne type der, men men. Ta kontakt! :)», skrev AUF-lederen på Twitter i helga.

- Vi fikk blikkontakt og kikket på hverandre lenge. Han sto og så på paraden, og så ut som han var veldig hyggelig og oppegående. Han var en kjekk fyr, sa Pedersen til VG Nett dagen etter.

Han fortalte videre at han hadde sett drømmemannen da han passerte Arkaden kjøpesenter.

- Kanskje utstrålte han noe som var fint, sa han om øyekontakten.

Dette har fått Kjell Terje Ringdal til å reagere.

-Eksteriørfiksert «Jeg stusser litt og lurer på hva som fører homokampen fremover. Er Pedersens drømmer frigjørende og et kraftfullt innlegg i debatten om homofiles rettigheter?» spør høyskolelektoren i kronikken.

«Er utvendighet og eksteriørfiksert orientering mer akseptabelt om du er homofil? Er det ikke rett og slett reaksjonært at homofile, som den siste gruppe i et moderne og likestilt samfunn skal ha en slags rett til å fri gjennom VG fordi han var så kjekk?» skriver han videre.

Eskil svare på twitter i dag at han er for opptatt til å svare på kronikken: 

«Jobber mot hatvold og for at det skal være lett å komme ut av skapet. Flørter på fritida. Kunne svart på kronikken, men prøver å finne drømmemannen», skriver han. 

HETEROFIL HØYSKOLELEKTOR  Kommunikasjonsekspert  Kjell Terje Ringdal kommer ikke til å få noe svar på innlegget sitt. 
Foto: Morten Holm / Scanpix
HETEROFIL HØYSKOLELEKTOR Kommunikasjonsekspert Kjell Terje Ringdal kommer ikke til å få noe svar på innlegget sitt. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer