- Kurt Oddekalv bløffer

Kurt Oddekalv hevder at informasjonssjef Christian Chramer i Eksportutvalget for fisk ringer sponsorene hans for å sabotere. - Ren bløff, sier Chramer.

BLØFF OM SABOTASJE: - Leder i Norges Miljøforbund, Kurt Oddekalv bløffer og bruker mitt navn. Det sier informasjonssjef Christian Chramer i Eksportutvalget for fisk. I følge Oddekalv prøver Chramer å sabotere for forbundet økonomisk ved å ta advarende telefoner til Telenor og andre sponsorer. Noe som tilbakevises av Telenor.              Foto:Erik Berglund/Dagbladet
BLØFF OM SABOTASJE: - Leder i Norges Miljøforbund, Kurt Oddekalv bløffer og bruker mitt navn. Det sier informasjonssjef Christian Chramer i Eksportutvalget for fisk. I følge Oddekalv prøver Chramer å sabotere for forbundet økonomisk ved å ta advarende telefoner til Telenor og andre sponsorer. Noe som tilbakevises av Telenor. Foto:Erik Berglund/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ÅLESUND (Dagbladet): Norges Miljøvernforbund og forbundets leder, Kurt Oddekalv er ute i hardt vær.

Forbundet sliter økonomisk og måtte nylig selge en av sine eiendommer for seks millioner kroner for å få hodet over vann.

Laksekrig Samtidig fører Oddekalv en krig mot norsk laksenæring som han mener sprer sykdom og død i norske fjorder. Dette med kampanjer mot oppdretterne i land norsk laksenæring står sterkt.

Nå går Oddekalv enda lenger ved å hevde at næringen saboterer for ham og forbundet med forsøk på å ramme dem økonomisk.

Advarte sponsorer I et åpent brev til avisen Fiskeribladet Fiskaren hevder Miljøvernforbundets politiske rådgiver, Ørjan Holm at informasjonssjef Christian Chramer i Eksportutvalget for fisk skal ha ringt Telenor for å advare mot å sponse forbundet og Oddekalv. Opplysningene om Chramers angivelige telefoner har Holm fått fra sin sjef, Kurt Oddekalv.

- Dette er rent oppspinn og bløff, men en etter hvert tydelig strategi fra Norges Miljøvernforbund og Oddekalv. De farer med ren bløff i håp om ikke å bli tatt, sier Chramer til Dagbladet.-Oddekalv prater i store ord og overskrifter, en drøm for journalister. Hadde media tatt seg tid til å gå Oddekalv og folkene hans i sømmene ville de imidlertid fått mye å skrive om, mener han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer