Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kusinen (22) skutt - ligger bevisstløs på sykehuset

- Dette er helt uvirkelig, sier Noman Mubashir til Dagbladet.

 - FORFERDELIG:  Noman Mubashirs kusine ble skutt litt over midnatt i går. - Det er helt uvirkelig. Vi vet ikke hva som har skjedd, sier han. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD, Dagbladet
- FORFERDELIG: Noman Mubashirs kusine ble skutt litt over midnatt i går. - Det er helt uvirkelig. Vi vet ikke hva som har skjedd, sier han. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mubashirs kusine (22) skal ha blitt skutt litt over midnatt i går da hun sov på taket av huset sitt i storbyen Lahore, øst i Pakistan.

- Dette er helt uvirkelig og skremmende. Familien har det helt forferdelig, skriver NRK-programlederen i en sms til Dagbladet.

Mubashir er kjent fra flere programmer i NRK, men også fra TV 2s «Skal vi danse»-program der han deltok i 2011.

Til høsten er han aktuell med programmet «Hva har du i bagasjen» der han tar med kjendiser til land der de har røttene sine.

Mubashir forteller til Dagbladet at familien foreløpig vet svært lite om omstendighetene rundt hendelsen. Kusinen ligger nå på sykehus.

- Hun er for det meste bevisstløs. Takk og pris for at hun overlevde. Stakkars jente, skriver Mubashir.

Akkurat nå er det natt i Lahore, og han regner med å få mer informasjon om hendelsen på tirsdag norsk tid.

- I Pakistan har de en primitiv tradisjon hvor de skyter i lufta under store feiringer, for eksempel under bryllup. Folk blir drept hver uke på grunn av dette. Jeg regner med å få vite mer i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media