Kutt i Branntoppen

Branns sportslige avdeling kan bli mindre fra nyttår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi må gjøre noe som er mer økonomisk rasjonelt enn i dag, sier sportssjef Arne Møller til Dagbladet:på nettet. Dagens sportslige bemanning har vært tema i klubben siden Teitur Thordarson ble ny Branntrener tidligere i høst. Møller ønsker ikke å si hvor mange i dagens 15-mannsapparat som må forberede seg på nye oppgaver.

- Vi har først en runde å gå internt. På søndag er samtlige tilbake fra ferie, og jeg må snakke med alle før jeg beslutter hva vi går for i fremtiden, sier Møller.

- Har Brann råd til et sportslig apparat på 15 mann?

- Når det er tungt økonomisk, må man snu på hver stein. Blant de femten stillingene er det både store og små jobber. Nå må vi finne ut hvilke jobber som faktisk må gjøres, deretter kan vi nærme oss en modell som også blir sportslig riktig. Men ingen er rammet ennå, understreker han.

Bytte av keepertrener

Allerede denne uken signerer trolig Tor Thodesen kontrakten som assistenttrener i Brann. Møller ønsker ikke å kommentere hvorvidt Brann kommer til å bruke Thodesens erfaring som keeperutvikler og dermed gjøre dagens keepertrener Åge Skjelstad overflødig. Den nye sportslige modellen skal være i bruk fra årsskiftet. Møller understreker at ingenting er avgjort angående kutt.

- Men vi vet at vi har en økonomi å forholde oss til.

-Og den er trang?

-Ja, det er den.