Kutter Fabian og Libes gjesteliste med 150 personer

300 personer blir invitert til bursdagsfest på kommunens regning.

FYLLER ÅR: I august fyller Oslos varaordfører Libe Rieber-Mohn 50 år, mens ordfører Fabian Stang fyller 60. Begivenhetene blir feiret med en mottakelse med 300 personer i rådhuset. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .
FYLLER ÅR: I august fyller Oslos varaordfører Libe Rieber-Mohn 50 år, mens ordfører Fabian Stang fyller 60. Begivenhetene blir feiret med en mottakelse med 300 personer i rådhuset. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forretningsutvalget i Oslo kommune vedtok i dag å feire bursdagene til ordfører Fabian Stang (H) og varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) med en storstilt mottakelse i rådhuset.

De to fyller henholdsvis 60 og 50 år i august.

Som Dagbladet skrev tidligere i dag, var forslaget fra bystyrets sekretariat å invitere 450 personer til feiringen fredag 21. august.

300 gjester I møtet i ettermiddag vedtok forretningsutvalget imidlertid å nedskalere antallet gjester til 300.

Blant de inviterte vil være bystyremedlemmer og varamedlemmer, samt politiske og administrative medlemmer i Oslo kommune, representanter for de politiske partiene, øvrige samfunnskontakter og «gjester etter de to jubilantenes egne ønsker».

- Det er tradisjon i Oslo kommune for å feire kommunens politiske ledelse når de har runde dager. Dette skjer gjerne med en hyggelig sammenkomst i rådhuset, heter det i forslaget fra bystyrets sekretariat.

I fjor ble det blant annet holdt mottakelse for tidligere Frp-leder Carl I. Hagen i anledning hans 70-årsdag, men han skriver i en SMS til Dagbladet at denne ikke ble betalt av kommunen. Tidligere har det også vært liknende markeringer for blant andre tidligere ordfører Per Ditlev-Simonsen (H) og tidligere varaordfører Aud Kvalbein (Krf). Kostnad ukjent Kostnadene ved årets doble bursdagsfeiring var beregnet til 170 000 kroner, noe sekretariatet foreslo å dekke av forretningsutvalgets disposisjonskonto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer