Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kutter pressestøtten

Regjeringen foreslår i sitt forslag til statsbudsjett å kutte pressestøtten med 26,2 millioner kroner i forhold til 2013.

KAPPER: - Det er et mål for regjeringen å redusere pressens avhengighet av statlige støttetiltak. Vi ønsker en ny mediepolitikk som fremmer innovasjon og støtter oppunder digitale satsinger, sier kulturminister Thorhild Widvey (H). Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
KAPPER: - Det er et mål for regjeringen å redusere pressens avhengighet av statlige støttetiltak. Vi ønsker en ny mediepolitikk som fremmer innovasjon og støtter oppunder digitale satsinger, sier kulturminister Thorhild Widvey (H). Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig tar regjeringen sikte på at pressestøtten blir plattformnøytral fra 1. januar 2014.

- Det er et mål for regjeringen å redusere pressens avhengighet av statlige støttetiltak. Vi ønsker en ny mediepolitikk som fremmer innovasjon og støtter oppunder digitale satsinger, sier kulturminister Thorhild Widvey (H).

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media