Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kutter prisen på villaen med ni millioner kroner

Den over 100 år gamle villaen huset i gamle dager både stoffmisbrukere og prostituerte.

EIENDOM: Prisen på denne villaen i Kristinelundveien i Oslo ble kuttet med ni millioner kroner. Foto: Gard Setsaas / Finansavisen
EIENDOM: Prisen på denne villaen i Kristinelundveien i Oslo ble kuttet med ni millioner kroner. Foto: Gard Setsaas / Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Anders Langtind i Eie Eiendomsmegling kutter prisantydningen for Kristinelundveien 2 fra 39 til 30 millioner kroner, skriver Finansavisen i dag.

Han overtok nylig oppdraget med å selge patrisiervillaen på 750 kvadratmeter, etter at den har vært to og et halvt år i markedet.

Høy wow-faktor - Eiendommen har en høy wow-faktor. Det er litt trist å se at det er blitt så mye etterslep. Vi får håpe absolutt at huset får en eier som har ressurser og tid til å sette det tilbake til den stand det fortjener, sier Langtind til avisen.

Villaen på over 100 år var lenge eid av Gaustad sykehus, og huset både stoffmisbrukere og prostituerte før Kenneth og Lennart Hansen kjøpte den av Oslo kommune for 15 millioner kroner i 2002.

- Det er totalt 27 rom. I to av rommene ser du noe stukkatur og brystningspaneler. Den flotte hovedtrappen er igjen, ellers er alt borte, sier Langtind.

Oppussing: 10-15 millioner Langtind anslår overfor avisen et utlegg på 10-15 millioner kroner for å heve villaen til en akseptabel standard. Byantikvaren stiller krav til bevaring av fasader og hageanlegg, men inne er tøylene friere.

- Byantikvaren vil heller ikke motsette seg en omregulering til kontor. Alt en kan gjøre for å sette huset i stand er positivt, sier Langtind til Finansavisen og mener adressen er "en av de beste i Norge".

Flere nyheter Sunde-datter ga 60 mill. for Kollen-villa
- 40 millioner i fjor er 30 millioner i år
Bik Bok-gründer solgte villaen for 60 millioner

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!