Kuttet av penis og testikler - spist av gris

En mann i Brasil fikk penis og testikler kuttet av etter at han skal ha forsøkt å voldta niesa si.

MATET: En mann i Brasil fikk penis og testikler kuttet av for tre uker siden. Nå antas det at griser i området spiste de avskårne delene, før letemannskap kunne finne dem. Illustrasjonsfoto: AP/Michael Probst)
MATET: En mann i Brasil fikk penis og testikler kuttet av for tre uker siden. Nå antas det at griser i området spiste de avskårne delene, før letemannskap kunne finne dem. Illustrasjonsfoto: AP/Michael Probst) Vis mer
Publisert

En 54 år gammel mann fra Olhos de Água, like øst for Brasília, fikk penisen og testiklene kuttet av for tre uker siden, etter at han skal ha forsøkt å voldta sin 20 år gamle niese.

Niesa skal ha klart å kjempe seg unna situasjonen og flykte. Den 20 år gamle kvinnens kjæreste og hans fetter skal ha blitt oppildnet når hun fortalte om det som hadde skjedd. To uker etter hendelsen lurte de den 54 år gamle mannen med til et nærliggende sukkerrørsfelt, der de planla å kastrere ham.

Ute på feltet ble mannen angrepet og slått bevisstløs. Like etter fjernet de to angriperne penisen og testiklene hans, og skal ha mata dem til grisene som var til stede.

Det melder Correio Braziliense, en av Brasils største aviser. Hendelsen skjedde 19. april.

Kontaktet ambulanse

Da den 54 år gamle mannen kom til hektene klarte han å slepe seg hjem og ringe ambulanse. Personellet som ankom stedet klarte å stoppe blødningen.

- Dessverre mistet han all genitale. Vi stoppet blødningen og fant en måte å få urinrøret hans til å fungere slik det skal, meldte legene ved sykehuset hvor mannen ble behandlet, forteller en av kirurgene til Correio Braziliense.

Det lokale politiet i området søkte etter den anonyme mannens nedre deler, men klarte ikke å finne dem. Konklusjonen var at grisene ved sukkerrørsfeltet hadde spist dem.

- Drapsforsøk

Politiet gjør det klart at niesas kjæreste og fetteren hans står ovenfor alvorlige tiltaler.

- Denne hendelsen blir klassifisert som et drapsforsøk, sier politiets representant, Leonardo Diniz til Correio Braziliense.

De to som slo mannen bevisstløs og kuttet av penisen og testiklene er arrestert og i varetekt. Det er fortsatt ikke sikkert om mannen kommer til å bli tiltalt for voldtektsforsøk, da han det ikke har kommet noen anmeldelse ennå.

NB! STERKE BILDER: NRK Brennpunkts dokumentar, «Griseindustriens hemmeligheter», er basert på skjulte opptak fra flere grisefarmer i Norge. Her innrømmer flere bønder at noe av det de gjør, er på kant med loven. Video: Piraya Film / NRK Brennpunkt Vis mer

Den 54 år gamle mannen ble gitt antibiotika etter at han ankom det lokale sykehuset og fikk beskjed om at han kunne forlate sykehuset i løpet av to til fire dager.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer