Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kuttet hytteprisen med 15 millioner kroner

Det har ikke akkurat vært noe rally etter å få sikret seg hytta på Geilo til 45 millioner kroner.

HYTTE: Prisen på den gedigne hytta «Skarvegløtt» er kuttet kraftig siden 2008. Foto: Privatmegleren.
HYTTE: Prisen på den gedigne hytta «Skarvegløtt» er kuttet kraftig siden 2008. Foto: Privatmegleren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Hegnar.no): Den gedigne hytten til pappvinmillionær Steinar Mikkelsen - «Skarvegløtt» - ble i 2008 lagt ut for salg med en prisantydning på 60 millioner kroner, men kjøperne uteble.

For litt over ett år siden, like før jul i fjor, ble hytta relansert, med en prisreduksjon på 15 millioner kroner.

Det hjalp imidlertid lite at Nils O. M. Nordvik ble byttet ut med Miguel Sørholt i Privatmegleren, og hytta forble usolgt.

Alle gode ting er tre
Nå forsøker Mikkelsen, som for øvrig er far til rallytalentet Andreas Mikkelsen, å selge hytta på ny.

Oppdraget ligger fortsatt hos Privatmegleren, men Sørholt er byttet ut med Hege M. Moen. Prisen lyder fortsatt på 45 millioner kroner.

- Jeg har ikke hatt veldig mange henvendelser, men noen. I denne type prisklasse vil det jo ikke være enormt mange henvendelser. Det vi ønsker er reelle henvendelser som er seriøse, sier ansvarlig megler Hege M. Moen til Hegnar.no.

Kan det tenkes at prisen er feil?

- Det er en veldig dyr, men gjennomført hytte. Det er dermed vanskelig å sammenligne den med noe annet, og igjen si om prisen er feil eller ikke. Dette er etter vår mening en riktig pris i forhold til hva som er standard på den hytta. Normalt sett ville man kanskje kunne sammenligne med andre objekter i området, men det kan man ikke med denne. Dette er noe helt unikt.

Er det rom for å senke prisen ytterligere?

- Dette er prisen som vi ønsker å gå ut med, så får vi eventuelt diskutere videre når det kommer seriøse folk på banen. Vi kan ikke begynne å diskutere pris, før vi har konkret, god interesse for hytta, sier Moen.

KJELLER: Hytta har egen vinkjeller. Foto: Privatmegleren
- Ikke midt i sentrum
Hytta ligger luftig til i Budalen ved Geilo, med utsikt mot Hallingskarvet. Den huser fem peiser, seks soverom og like mange bad.

Luksusfaktoren er meget høy. Det ene soverommet har balkong med jacuzzi. I tillegg følger innendørs svømmebasseng med motstrømsaggregat, samt en egen vinkjeller.

Det skorter ikke på standarden, men hytten har vel ikke det man kan kalle en krembeliggenhet?

- Det kommer helt an på hva du er ute etter. Det er en veldig bra beliggenhet, men den ligger ikke midt i sentrum, der det ligger masse andre hytter. Men her har du friområde rett utenfor hyttedøren, påpeker Moen til Hegnar.no.

- Landets fineste
- Jeg mener dette er landets fineste hytte - hakket foran Røkke og Gjelstens hytter. Hytta har en helt unik finish, sa Nordvik til HegnarOnline i mai for snart seks år siden.

Viser det seg at hytta blir solgt for 45 millioner kroner, snakker vi om Norges dyreste enkeltstående fjellhytte.

Gjeldende rekord er på 35 millioner kroner, satt i januar i år, også den på Geilo.


STUE: Hytta er ferdig innredet. Foto: Privatmegleren

Hele Norges coronakart