Kuttet over strupen på sine to barn på fem og ti år

En 48 år gammel barnefar innrømmer drap på sine egne barn i Frankrike.

DREPTE BARNA: De to barna ble lørdag kveld funnet med halsen skåret over i sin fars leilighet i forstaden Saint-Priest sørøst for Lyon. Faren ble pågrepet og satt søndag i avhør i Lyon. Her ser man leiligheten hvor de to barne ble funnet. Foto: AFP/JEFF PACHOUD/NTB SCANPIX
DREPTE BARNA: De to barna ble lørdag kveld funnet med halsen skåret over i sin fars leilighet i forstaden Saint-Priest sørøst for Lyon. Faren ble pågrepet og satt søndag i avhør i Lyon. Her ser man leiligheten hvor de to barne ble funnet. Foto: AFP/JEFF PACHOUD/NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 48 år gammel brite har tilstått å ha drept sine to barn på fem og ti år ved å kutte over strupen på dem, opplyser fransk politi.

De to barna ble lørdag kveld funnet med halsen skåret over i sin fars leilighet i forstaden Saint-Priest sørøst for Lyon. Faren ble pågrepet og satt søndag i avhør i Lyon.

I avhørene skal han ha vedgått å ha drept barna sine, men han har ikke gått i detaljer om hva som var motivet bak udåden, sa talsmenn for fransk påtalemakt søndag.

Briten var skilt fra barnas mor. Han hadde besøksrett, men kun med en annen person til stede, opplyser en kilde i rettsvesenet i Frankrike.

Flere vitner sier mannen rømte fra stedet på rulleskøyter etter en konfrontasjon med sin ekskone i trappeoppgangen. Mannen skal da ha hatt blod på klærne, og kona tok umiddelbart kontakt med politiet.

En nabo forteller at paret skilte seg for to eller tre år siden. Naboen beskriver mannen som alkoholiker og konemishandler.
(NTB)

VEDGÅR DRAP: I avhørene skal faren ha vedgått å ha drept barna sine, men han har ikke gått i detaljer om hva som var motivet bak udåden, sa talsmenn for fransk påtalemakt søndag. Foto: AFP/JEFF PACHOUD/NTB SCANPIX
VEDGÅR DRAP: I avhørene skal faren ha vedgått å ha drept barna sine, men han har ikke gått i detaljer om hva som var motivet bak udåden, sa talsmenn for fransk påtalemakt søndag. Foto: AFP/JEFF PACHOUD/NTB SCANPIX Vis mer