Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kuttet strøm til heis, men glemte å sjekke om noen var der inne. 30 døgn etter fant de en kvinne

Nå etterforsker politiet i Kina saken.

 BLE FUNNET I XIAN:  En kvinne ble funnet død etter 30 døgn i en heis i den kinesiske storbyen Xian. Her et bilde av noen av byens høyblokker. Foto: Scanpix
BLE FUNNET I XIAN: En kvinne ble funnet død etter 30 døgn i en heis i den kinesiske storbyen Xian. Her et bilde av noen av byens høyblokker. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kinesisk politi har pågrepet to kinesiske heismontører som kuttet strømmen til en heis i byen Xian. Det de ikke sjekket, var om det befant seg noen i heisen, skriver NTB.

Strømmen til heisen ble koblet ut 30. januar, etter at beboerne i boligblokken hadde meldt fra om en feil.

Først 1. mars kom heismontørene tilbake for å utbedre feilen. Da de åpnet dørene til heisen, fant de liket av en kvinne, ifølge NTB.

Kroppen hennes skal ha vært råtnet og delvis nedbrutt av bakterier da heisen ble åpnet.

- Det var et forferdelig syn. Vi tror at hun sultet til døde, sier en av beboerne i bygget ifølge The Australian. 

Den 43 år gamle kvinnen bodde for seg selv og ingen hadde meldt henne savnet. De to heismontørene vil nå bli tiltalt for uaktsomt drap.

Kinesiske medier har på sin side spekulert i hvordan kvinnens kropp forble uoppdaget av naboene i løpet av den lange perioden.

Mange av dem skal ha befunnet seg utenbys i forbindelse med den kinesiske nyttårsfeiringen.

The Australian skriver også at bygningen det er snakk om hadde to heiser, og at de resterende beboerne kunne benytte seg av denne mens heisen kvinnen ble funnet i var ødelagt.


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram