- Kvalmende og uanstendig fra Frp

Arbeiderpartiets Thomas Breen tar Liv Signe Navarsete (Sp) i forsvar.

FORDØMMER FRP: 
Stortingsrepresentant og merdlem i justiskomiteen, Thomas Breen, ( Ap ), synes twittermeldingen fra Frp-topp Geir Mo er forkastelig.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
FORDØMMER FRP: Stortingsrepresentant og merdlem i justiskomiteen, Thomas Breen, ( Ap ), synes twittermeldingen fra Frp-topp Geir Mo er forkastelig. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Medlem i Stortingets justiskomité, Thomas Breen (Ap), mener Frp´s generalsekretær, Geir A. Mo, utnytter tragiske hendelser som mord i sin valgkampretorikk.

- Det er helt greit å spissformulere for å få søkelys på saker i media, men når han går til angrep på en kollega og kaller henne en morder, så har han nådd et lavmål. Frp bruker en kvalmende og uanstendig retorikk, sier Breen til Dagbladet.no.

Han sikter til at Frp´s generalsekretær, Geir A. Mo, kom med sterke karekteristikker av samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) i en melding på det sosiale nettsamdunnet Twitter:

 «Navarsetes uttalelser om at en stemme til FrP er et selvmordsprosjekt representerer et nytt lavmål fra dama. Skulle jeg lagt meg på samme nivå burde jeg vel titulert henne som morder som ikke sørger for bedre veier i hjembygda en gang...»

- Ikke første gangOgså Liv Signe Navarsete selv synes det er alvorlig at Frp legger seg på en linje der de går til personangrep, istedetfor å holde seg til sak, i valgkampen.

Nå får hun støtte fra Arbeiderpartiet.

- Det er ikke første gang Frp bruker en uredelig retorikk, det virker nesten som om dette er en bevisst strategi fra dem for å nå fram i valgkampen. De burde gå en runde med seg selv, slik at de skjønner at en slik retorikk ikke skaper annet enn politikerforakt, sier Thomas Breen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer