Kvalt av kullos i garasjeanlegg

Fire menn funnet bevisstløse på fortauet i Oslo. Politiet og arbeidstilsynet på plass. .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire menn i alderen 37 til 58 år ble søndag kveld kjørt til sykehus etter å ha blitt kullosforgiftet som følge av bruk av et bensinaggregat i Oslo.

Da politiet kom til stedet like etter 23.30 i natt fant de personene liggende på fortauet utenfor et tilfluktsrom på St.Hanshaugen.

- I formiddag er de fire mennene utenfor livsfare. De er utskrevet fra intensivavdelingen og ligger til observasjon, opplyser kommunikasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål universitetssykehus til Dagbladet.no.

Politiet og arbeidstilsynet gjør i formiddag tekniske undersøkelser i garasjeanlegget, som er bygd som tilfluktsrom under parken på St. Hanshaugen.
 

Leies av EuroPark

- De fire ble umiddelbart kjørt til Ullevål universitets-

sykehus, sier operasjons-

leder Britt Børve ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Tilfluktsrommet leies nå som parkeringshus av selskapet EuroPark. Ifølge politi på stedet jobbet de fire med renhold av lokalene samtidig med at bensinaggregatet stod på. Dette førte til at luften ble full av kullos og de fire mennene opplevde å bli kvalt.

FARLIG LUFT: Ambulansepersonell og politi rykket ut til et tilfluktsrom og parkeringsanlegg på St.Hanshaugen i Oslo. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
FARLIG LUFT: Ambulansepersonell og politi rykket ut til et tilfluktsrom og parkeringsanlegg på St.Hanshaugen i Oslo. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer

Tilstandene til de fire er alvorlig med stabile. De var i natt under intensivbehandling på Ullevål sykehus.