Kvart million i lottogjeld på én måned

En arbeidsløs italiensk kvinne har greid å opparbeide seg en gjeld på 30.000 euro (nesten en kvart million kroner) i løpet av én eneste måned. Hun har brukt alle pengene på lottospill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå er trebarnsmoren anmeldt for bedrageri, melder italienske medier. Kvinnens lottogalskap brøt ut etter at hun for kort tid siden mistet jobben, og ikke visste hvordan hun skulle greie å forsørge seg og barna.

Hun gikk til en spåkone, som rådet henne til å satse alt hun kunne på lotto og sa at utsiktene til en storgevinst var svært gode. Spåkonen fortalte henne til og med hvilke tall hun skulle satse på, for å være sikker på å vinne.

Men uke etter uke gikk, uten at det ble noen gevinst å hente. Etter hvert slapp hun opp for kontanter, men velvillige kioskeiere lot henne spille videre på krita, til spillegjelden var kommet opp i et beløp tilsvarende 223.000 norske kroner.

Nå har kioskeierne anmeldt henne til politiet, og hun risikerer å bli tiltalt for bedrageri. Lottospill er svært utbredt og populært i Italia, der utsiktene til gevinster på millioner av kroner lokker mange til å spille for mer enn de har råd til.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer