Kveler ofrene

Dødsårsaken til to prostituerte klare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det fjerde offeret til det britisk politi frykter er en seriemorder ble kvalt. Ifølge politiet døde hun av press mot halsen, skriver Sky News.

Ikke identifisert

Liket av kvinnen ble funnet sammen med et annet, i utkanten av Levington. Politiet mistenker at dette er de savnede prostituerte Paula Clenell 24 år og Annette Nicholls 29, men likene er foreløpig ikke identifisert.

To kvalt

To av ofrene ble kvalt. Dødsårsaken til de tre andre er foreløpig ikke klare.

Nå skal det femte offeret obduseres.

Ifølge Sky News skal politiet være på jakt etter føreren av en blå BMW som kan ha vært den siste personen som så et av ofrene i live.

Politiet i Suffolk forsøker nå å finne ut om klær som ble funnet i elven Orwell og en veske funnet i Ipswich kan ha tilhørt noen av de døde kvinnene.

FUNNET I LEVINGTON: To kvinnelik ble funnet nær Levington 12. desember. Foto: AP/Scanpix
FUNNET I LEVINGTON: To kvinnelik ble funnet nær Levington 12. desember. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Fant joggesko

Det ble nylig funnet et en joggesko i Ipswich som også kan være et spor i saken. Den kan ha tilhørt et av ofrene, Gemma Adams, ifølge Sky News.

Andre deler av England øker nå sikkerheten for de prostituerte etter drapene i Ipswich.

I Teesside nord i landet vil de prostituerte nå bli utstyrt med voldsalarmer og det vil bli flere politipatruljer i horestrøkene, skriver Sky News.

- Nå prioriterer vi å lære jentene, samt engasjere de til å tenke sikkerhet, sier distriktssjef for politiet i Middlesborough, Steve Swales.

Politiet i Teesside skal dele ut 100 voldsalarmer til prostituerte.