Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kvelertak på drosjesjåfør

Den unge mannen forsto ikke hvorfor han skulle betale Sarpsborg-taxien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvorfor skal jeg betale? spurte mannen i slutten av 20-årene og angrep sjåføren.

Turen som startet på Sarpsborg torg endte ved boligblokker i Skogholtet klokka 23.17. Sjåføren i 60-årene hadde lite å stille opp med da passasjeren tok kvelertak på ham. I basketaket klarte sjåføren å ta seg ut av bilen. Passasjeren gjøv løs på nytt og tvang mannen i bakken, ifølge sjåførens forklaring.

Sarpsborg Arbeiderblad skriver at passasjeren slo sjåføren i hodet flere ganger. Det svartnet for den eldre mannen, men til alt hell mistet gjerningsmannen den ene militærstøvelen sin. Da klarte sjåføren å låse seg inn i drosjen og tilkalle politiet.

Passasjeren låste seg da inn i oppgangen og la seg til å sove i en av leilighetene. Politiet klarte raskt å spore opp hvilken leilighet det var snakk om, og tok seg inn ved hjelp av stige og et vindu som sto på gløtt.

- Hva er det jeg har gjort? Hva er det jeg har gjort? ropte mannen da han ble ført ut i bare underbuksa.

Drosjesjåføren bekreftet at politiet hadde tatt riktig mann, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Offeret klagde etterpå over vondt i halsen og smerter i hodet. Gjerningsmannen ble løslatt etter avhør, og politiet ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner.