FANT BIL: Denne bilen ble funnet i nærheten av åstedet. Sannsynligvis har overfallsmannen brukt den. FOTO: Derbyshire police
FANT BIL: Denne bilen ble funnet i nærheten av åstedet. Sannsynligvis har overfallsmannen brukt den. FOTO: Derbyshire policeVis mer

100-åring overfalt og døde i England

Kvinne (100) ranet. Brakk nakken og døde

Kvinnen døde i morgentimene onsdag.

28. mai ble en 100 år gammel kvinne frastjålet veska si i et ran i Derbyshire i England. Kvinnen var på vei til kirka da ranet skjedde.

Hun brakk nakken og fikk flere andre skader som følge av ranet, og onsdag ble det klart at 100-åringen døde av skadene.

VESKA: Slik så kvinnens veske ut etter ranet. Foto: Derbyshire police
VESKA: Slik så kvinnens veske ut etter ranet. Foto: Derbyshire police Vis mer

Ifølge Derby Telegraph fikk kvinnen brudd i kinnbenet og blåmerker i ansiktet etter episoden. Politiet sier at hun ble angrepet bakfra, slått over ende og frastjålet veska.

Veska ble funnet et stykke unna der ranet skjedde, ifølge ITV.

En bil som ble sett i nærheten av der angrepet skjedde, ble funnet forlatt to dager seinere i byen Stockbrook. En 39 år gammel mann ble mandag arrestert, mistenkt for angrepet, men ble løslatt tirsdag.

Tidligere i uka så den 100 år gamle kvinnen ifølge etterforsker Chris Whiteley ut til å komme seg. Ifølge ham satt hun oppe og snakket.

- Dette er helt forferdelig. Kaczan var et godt likt medlem av samfunnet, og det at hun ble et mål på denne måten, er forferdelig, sier politisjefen i Derby-politiet i en uttalelse.