Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (18) fortsatt livstruende skadd etter akeulykke

Fire 18-åringer i alvorlig akeulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tilstanden er fortsatt livstruende for en av kvinnene som ble skadet i en akeulykke i Hafjell i går.

Tre kvinner og en mann, alle fire 18 år gamle, ble fraktet til Innlandet sykehus etter ulykken i går kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokka 22.27.

De fire hadde akt i Hafjell alpinanlegg etter stengetid, og akte inn i en kafévegg i bunnen av anlegget. Ifølge Halden Arbeiderblad er alle de fire skadde fra Halden, og var samlet i Hafjell til et privat russetreff.

- Mannen hadde lettere skader og ble utskrevet allerede i går, forteller kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Innlandet sykehus.

En av kvinnene ble fløyet til Ullevål sykehus i går kveld med livstruende skader.

- En annen kvinne, som hadde alvorlige skader i hode, bryst og buk, ble flyttet til Ullevål i natt. Tilstanden var alvorlig, men stabil ved overflytting, sier Fuglehaug.

Den tredje kvinnen er fortsatt innlagt ved Innlandet sykehus, men vil også bli fløyet til Ullevål i løpet av kort tid. Hun har alvorlige brystskader og tilstanden er alvorlig, men stabil.

Ullevål sykehus opplyser at tilstanden til de to kvinnene som er fløyet til Oslo er uendret mandag. Det var en ansatt ved alpinanlegget som varslet politiet om ulykken.

Kart: Google Maps
Kart: Google Maps Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media