Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (19) ble funnet med hodeskader

En 19 år gammel kvinne ble funnet hardt skadd i en hotelltrapp natt til lørdag. Har ikke vært i stand til å la seg avhøre.

FUNNET PÅ HOTELL: Kvinnen ble funnet på dette hotellet natt til lørdag. Foto: Therese Doksheim Skaug/Dagbladet
FUNNET PÅ HOTELL: Kvinnen ble funnet på dette hotellet natt til lørdag. Foto: Therese Doksheim Skaug/Dagbladet Vis mer
  • Politiet ber søndag formiddag om at de som kan ha gjort observasjoner i forbindelse med hendelsen, tar kontakt med politiet på 73 29 90 14.

Adresseavisen meldte i helga at en kvinne natt til lørdag ble funnet hardt skadd på Røros hotell.

En ung mann er pågrepet og siktet i saken.

- Politiet er kjent med at det er en relasjon mellom ham og den skadde 19-åringen, sier jourhavende ved Trøndelag politidistrikt, Silje Noem, til Dagbladet søndag formiddag.

Mannen ble først avhørt som vitne, før han fikk status som mistenkt i saken. Der vil det gjennomføres nye avhør i dag, opplyser Noem. Mannen er ikke kjent for politiet fra før.

Kvinnen betegnes fortsatt som hardt skadd, og det har så langt ikke vært mulig å avhøre henne. Det vurderes fortløpende om dette vil være mulig.

- Det har dermed vært vanskelig å avklare et hendelsesforløp. Men hun har hodeskader, sier Noem til Dagbladet.

Hun er altså innlagt ved St. Olavs Hospital. Skadene skal ikke være livstruende.

Torstein Ekseth, krimvaktleder ved Trøndelag politidistrikt, opplyste til Dagbladet lørdag at det var hotellansatte som fant den skadde kvinnen i ei trapp på hotellet, som ligger i Røros sentrum.

Seint lørdag kveld treffer Dagbladet ingen på hotellet med kjennskap til saken, men får opplyst at det fredag var såkalt Røros-aften, en tradisjonell fest tredje juledag, på stedet.

Ifølge TV 2 jobbes det også med å innhente videomateriale.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media