Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (19) funnet hardt skadd på hotell på Røros

Ung mann pågrepet.

FUNNET AV PERSONALET: Den skadde kvinnen ble funnet av ansatte på Røros Hotell natt til lørdag. Foto: Therese Doksheim Skaug
FUNNET AV PERSONALET: Den skadde kvinnen ble funnet av ansatte på Røros Hotell natt til lørdag. Foto: Therese Doksheim Skaug Vis mer

RØROS/OSLO (Dagbladet): Politiet har innledet etterforskning etter at en 19-årig kvinne natt til lørdag ble funnet hardt skadd på Røros Hotell.

Det var Adresseavisen som først omtalte saken.

Endret status

Torstein Ekseth, krimvaktleder ved Trøndelag politidistrikt, opplyser til Dagbladet at det var hotellansatte som fant den skadde kvinnen i ei trapp på hotellet, som ligger i Røros sentrum.

- Vi fikk beskjed via AMK, sier han.

Til Adresseavisen sier Ekseth at en ung mann er pågrepet, mistenkt for volden mot kvinnen.

- Han var først avhørt som vitne, men er nå avhørt som mistenkt, sier krimvaktlederen til avisa.

Ønsker avhør

Politiet vil lørdag kveld ikke si hva de tror ligger bak voldshendelsen. De ønsker så fort som mulig å avhøre den skadde kvinnen, som ligger på sykehus med det som betegnes som alvorlige, men ikke livstruende skader.

- Vi vil avhøre henne på sykehuset, og vil muligens gå ut med mer informasjon i morgen, sier Ekseth til Dagbladet.

Seint lørdag kveld treffer Dagbladet ingen på hotellet med kjennskap til saken, men får opplyst at det fredag var såkalt Røros-aften, en tradisjonell fest tredje juledag, på stedet.