Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (19) overfalt av russegjeng i Bærum

Ble kneblet med tape av en russegjeng på Lysaker stasjon.

OVERFALT: En 19 år gammel kvinne ble overfalt og kneblet med tape på Lysaker stasjon søndag kveld. Foto: Geir Bølstad/Dagbladet.
OVERFALT: En 19 år gammel kvinne ble overfalt og kneblet med tape på Lysaker stasjon søndag kveld. Foto: Geir Bølstad/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ventet på en buss på Lysaker stasjon. Klokken 23.45 ankom en buss stasjonen. Dette var imidlertid ingen rutebuss, men en russebuss.

Kneblet med tape - En gjeng fra denne bussen kneblet henne med tape. Hun kom seg løs da det etter en liten stund kom en ukjent mann og hjalp henne. Russebussen skal ha forlatt stedet like etter dette, opplyser operasjonsleder Magne Olsvoll i Asker og Bærum politidistrikt.

Det meste av opplysningene politiet har fått i saken, har kommet via jentas far. 19-åringen har forklart at det var både jenter og gutter om bord på bussen. Hun beskriver russebussens farge som rød, blå og lilla, med mye tegninger og en del tagging.

Anmelder ikke - Da jenta kom hjem, ble det klart at hun ikke hadde blitt frastjålet noe, og hennes umiddelbare reaksjon var at hun ikke ønsket å anmelde forholdet, sier Olsvoll.

Kvinnen var imidlertid svært preget av det som hadde skjedd.

Kriminalavdelingen i Asker og Bærum politidistrikt opplyste mandag morgen at politiet ønsker tips fra publikum. Politiet vil ha kontakt med den ukjente mannen som hjalp henne, eventuelt med andre vitner, eller russ på den aktuelle russebussen. Politiet skal også hente ut film og bilder fra overvåkingskamera.
NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media