Kvinne (19) voldtatt ved bru i Haugesund

Politiet etterlyser vitner.

RISØY BRU: Kvinnen skal ha blitt voldtatt i området ved Risøy bru i Haugesund. Foto: Terje Rudi, Statens Vegvesen/SCANPIX/HANDOUT
RISØY BRU: Kvinnen skal ha blitt voldtatt i området ved Risøy bru i Haugesund. Foto: Terje Rudi, Statens Vegvesen/SCANPIX/HANDOUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): En 19 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt i Haugesund sentrum natt til i dag.

Politiet fikk melding om voldtekten da kvinnen selv kontaktet politiet i 05.30-tida.Voldtekten skal ha skjedd ved Risøy bru, i utkanten av sentrum i byen.

- Hun har avgitt en foreløpig forklaring og er blitt kjørt til voldtektsmottaket, sier Tore Frøyland-Jensen, operasjonsleder i Haugaland politidistrikt.Gjerningsmannen er hittil ukjent. Han skal ifølge politiet ikke snakket norsk til kvinnen, og de antar at han har utenlandsk opprinnelse.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har observert eller hørt noe mistenkelig i området drosjeholdeplassen i sentrum til Risøy bru.- Det er foreløpig ingen vitner i saken. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som har hørt eller sett noe i dette området, sier Frøyland-Jensen.

I løpet av natta/kvelden skal kvinnen ha gitt veska og mobiltelefonen sin til noen bekjente, som hun skulle sitte på med hjem. Ifølge politiet har kvinnen kommet vekk fra disse, og de ønsker derfor å komme i kontakt med de som måtte ha eiendelene.- Krimteknikere jobber nå på åstedet og vi gjennomfører flere taktiske etterforskningsskritt, sier operasjonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer