Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (19) voldtatt ved bru i Haugesund

Politiet etterlyser vitner.

RISØY BRU: Kvinnen skal ha blitt voldtatt i området ved Risøy bru i Haugesund. Foto: Terje Rudi, Statens Vegvesen/SCANPIX/HANDOUT
RISØY BRU: Kvinnen skal ha blitt voldtatt i området ved Risøy bru i Haugesund. Foto: Terje Rudi, Statens Vegvesen/SCANPIX/HANDOUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): En 19 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt i Haugesund sentrum natt til i dag.

Politiet fikk melding om voldtekten da kvinnen selv kontaktet politiet i 05.30-tida.

Voldtekten skal ha skjedd ved Risøy bru, i utkanten av sentrum i byen.

- Hun har avgitt en foreløpig forklaring og er blitt kjørt til voldtektsmottaket, sier Tore Frøyland-Jensen, operasjonsleder i Haugaland politidistrikt.

Gjerningsmannen er hittil ukjent. Han skal ifølge politiet ikke snakket norsk til kvinnen, og de antar at han har utenlandsk opprinnelse.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har observert eller hørt noe mistenkelig i området drosjeholdeplassen i sentrum til Risøy bru.

- Det er foreløpig ingen vitner i saken. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som har hørt eller sett noe i dette området, sier Frøyland-Jensen.

I løpet av natta/kvelden skal kvinnen ha gitt veska og mobiltelefonen sin til noen bekjente, som hun skulle sitte på med hjem. Ifølge politiet har kvinnen kommet vekk fra disse, og de ønsker derfor å komme i kontakt med de som måtte ha eiendelene.

- Krimteknikere jobber nå på åstedet og vi gjennomfører flere taktiske etterforskningsskritt, sier operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling