Kvinne (20) arrestert for å sitte på en havskilpadde

Ble oppdaget etter husbråk.

ARRESTERT:  I juli 2015 ble to kvinner i Florida avbildet mens de red på havskilpadder. Bildene spredte seg raskt i sosiale medier, og skapte sterke reaksjoner blant publikum. Nå er en av kvinnene arrestert for dyremishandling. Foto: Melbourne Police Department
ARRESTERT: I juli 2015 ble to kvinner i Florida avbildet mens de red på havskilpadder. Bildene spredte seg raskt i sosiale medier, og skapte sterke reaksjoner blant publikum. Nå er en av kvinnene arrestert for dyremishandling. Foto: Melbourne Police DepartmentVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I juli 2015 ble to kvinner i Florida avbildet mens de red på havskilpadder. Bildene spredte seg raskt i sosiale medier, og skapte sterke reaksjoner blant publikum.

Politiet i Florida plukket også opp saken, og sendte ut en etterlysning på kvinnene. Så ble det stille, og politiet lyktes ikke i å spore opp de mistenkte. Helt til i går.

Da rykket politiet i Melbourne, Florida ut på en melding om husbråk.

Da de kom til stedet, viste det seg at en av personene involvert var en av de to kvinnene som var etterlyst.

- Kvinnen ble arrestert for dyremishandling basert på etterlysningen, med en kausjon på 2000 dollar, opplyser lokalpolitiet på Facebook.

Arrestasjonen er omtalt av blant annet ABC News, og har ikke overraskende på nytt vakt sterke reaksjoner på sosiale medier.

- En skam at to idioter utnytter et levende vesen, skriver en av leserne på politiets Facbook-side.

En annen kommer med en mer syrlig kommentar:

- Hvis du skal gjøre dumme ting, ikke del det i sosiale medier.