Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (20) døde i påkjørsel på Nesodden

Påkjørt av en bil på Kirkeveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 20 år gammel kvinne døde lørdag kveld etter å ha blitt påkjørt på Nesodden. Hun gikk langs veien da hun ble påkjørt av en møtende bil, ifølge Follo politidistrikt. Både privatpersoner på stedet og senere ambulansepersonell ga hjerte- og lungeredning, uten å lykkes.

- Føreren har åpenbart ikke sett henne. Bilen kjørte kvinnen rett ned. Hun ble erklært død ganske raskt etter at helsepersonell var på stedet, sier operasjonsleder Pål-André Thorsby til NTB.

Han understreker at det ikke knytter seg noen spesielle omstendigheter, som påvirkning av alkohol, til mannen i slutten av 60-årene som kjørte bilen.

- Ulykken skjedde på en smal vei, uten midtstrek og belysning. Det var mørkt, vått og dårlig sikt på stedet, sier han.

Mannen kan likevel bli siktet for såkalt bildrap, som er sidestilt med uaktsomt drap. Ifølge Thorsby tilsier de faktiske forhold at det var «høy grad av uaktsomhet» som førte til påkjørselen.

Mannen har selv forklart seg om hendelsesforløpet, og skal avhøres ytterligere. Politiet har rutinemessig tatt beslag i førerkortet hans og bilen er sikret.

- Den skal underlegges kriminaltekniske undersøkelser, sier Thorsby.
NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling