Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (20) funnet drept i eks-samboers leilighet

Hadde et barn på under ett år sammen. Har vært bråk der tidligere, sier nabo.

20-ÅRING DREPT: En kvinne (20) ble i dag funnet drept i eks-samboerens leilighet. Nabo forteller at det har vært bråk der tidligere. Her bæres hun ut av sokkelleiligheten. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet
20-ÅRING DREPT: En kvinne (20) ble i dag funnet drept i eks-samboerens leilighet. Nabo forteller at det har vært bråk der tidligere. Her bæres hun ut av sokkelleiligheten. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| ASKER (Dagbladet): En 20 år gammel kvinne ble tidligere i dag funnet død i en sokkelleilighet i en enebolig på Sem i Asker.

Kvinnens eks-samboer er pågrepet og siktet for overlagt drap.

«Lørdag 20.2.10 klokken 11.55 meldte en mann (23) i fra til politiet at han trodde han hadde drept sin eks-samboer. Mannen ble kort tid etter pågrepet på sin bopel der hendelsen fant sted. Etter forsøk på gjenoppliving, ble kvinnen erklært død en tid etter», skriver politiet i en pressemelding.

Ved 13.10-tiden kjørte ambulansene rolig fra stedet, melder Budstikka.

- Han siktes for overlagt drap på grunn av informasjon politiet har fått, sier kriminalsjef Nina Bjørlo ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Bjørlo vil ikke utdype hva dette er, og viser til innholdet i pressemeldinga.

- Bråk tidligere Dagbladet har snakket med flere av naboene til huset der kvinnen ble funnet.

- Det er et veldig rolig nabolag. Det er jo idyll. Dette kommer virkelig som et sjokk, sier en nabo til Dagbladet.

Ifølge en annen nabo skal naboene ha hørt bråk på adressen tidligere.

- Jeg kjente ikke paret godt, men var på hils med dem. De virket som et relativt rolig par. Fra andre i nabolaget har jeg imidlertid hørt at det skal ha vært bråk der tidligere, sier personen.

FUNNET DREPT:  Ved 17-tiden i dag ble den døde kvinnen båret ut av sokkelleiligheten der hun ble funnet drept. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet
FUNNET DREPT: Ved 17-tiden i dag ble den døde kvinnen båret ut av sokkelleiligheten der hun ble funnet drept. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer

Politiet vil ikke kommentere dette overfor Dagbladet.

Hadde barn sammenSiktede og den drepte hadde et barn på under ett år sammen. Ifølge politiet oppholdt barnet seg ikke på adressen da drapet skjedde.

- Paret som eier eneboligen og leier ut sokkelleiligheten der kvinnen ble funnet død, sitter nå i avhør hos politiet, opplyser politiinspektør  Nina Karstensen Bjørlo.

23-åringen som er siktet for overlagt drap sitter i avhør.

Politiet vil foreløpig ikke komme med flere enkeltheter rundt det som har skjedd, annet enn at siktede og den drepte kvinnen, begge bodde i leiligheten tidligere.

Kvinnen er nå registret med en annen adresse, og politiet kan ikke si når kvinnen kom til siktedes leilighet, sin tidligere bopel. Ved 16.30-tida dro rettsmedisineren fra åstedet, men krimteknikere er fortsatt i arbeid i leiligheten.

Politiet har hittil bestemt seg for å ikke offentliggjøre navnene, fordi flere pårørende ikke er varslet.

- Det er noen timer siden dette skjedde, og det er viktig at vi gir nødvendig informasjon til riktig tid. Det gjenstår framdeles mye taktisk og teknisk arbeid, sier Bjørlo til Dagbladet.

ÅSTEDET:  Kvinnen (20) ble funnet i sokkelleiligheten i dette huset på Sem i Asker. Livet hennes sto ikke til å redde til tross for forsøk på gjenopplivning.  Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet
ÅSTEDET: Kvinnen (20) ble funnet i sokkelleiligheten i dette huset på Sem i Asker. Livet hennes sto ikke til å redde til tross for forsøk på gjenopplivning. Foto:Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!