Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (21) dømt for dildotyveri

Men motivet er ukjent.

AVSLØRT: Det var her i butikken til Kondomeriet i Oslo kvinnen ble avslørt.
Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
AVSLØRT: Det var her i butikken til Kondomeriet i Oslo kvinnen ble avslørt. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En enstemmig Oslo tingrett skriver i dommen mot kvinnen at hun handlet forsettlig.

- 21-åringen hadde vinnings hensikt, konstaterer dommerne.

Det var ved 19-tida mandag 16. mai i fjor at kvinnen ble avslørt som butikktyv i Kondomeriets utsalg i Karl Johans gate i Oslo.

Hun hadde stjålet en såkalt G-spot stimulator til en verdi av 99 kroner, ifølge statsadvokatens tiltalebeslutning.

Kvinnen, som er bosatt på Romerike, ble ikke innbrakt til politiet etter naskeriet. Hun undertegnet et anmeldelsesskjema på stedet, og hun identifiserte seg med et bankkort. Kvinnen har ikke forklart seg om dildonaskeriet til politiet.

Mangler motiv I tingretten sist uke var 21-åringen tiltalt for flere lovbrudd delvis begått sammen med en venninne (22). 21-åringen møtte ikke til hovedforhandling.

Det gjorde venninnen, og retten avgjorde at saken skulle fremmes for begge to. Dette betyr at kvinnen verken i retten eller overfor politiet har forklart seg om episoden på Kondomeriet.

Dette betyr at motivet er ukjent.

I tingretten ble 21-åringen dømt til fengsel i 30 dager. Venninnen fikk 16 dagers fengsel. Straffene ble gjort betinget med en prøvetid på to år.

Den alvorligste forbrytelsen skjedde ei og ei halv uke før 21-åringen ble tatt på Kondomeriet. Tidlig på morgenen 6. mai i fjor ble begge kvinnene arrestert av politiet. Kvinnene trillet en barnevogn som var full av varer og en del ustemplet post. Begge kvinnene var bevæpnet med kniv.

Strafferabatt I politiavhør forklarte begge kvinnene at de hadde kommet forbi en rød postkasse. Ifølge kvinnene var postkassa helt full, slik at post stakk ut av brevsprekken.

De forsynte seg av en del av innholdet. I tillegg fant politiet ukeblader i barnevogna.

Bladene var stjålet fra en Menybutikk like ved. I politiavhøret erkjente de straffskyld. Denne erkjennelsen mener tingretten er en formildende omstendighet i forbindelse med straffeutmålingen.