Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (21) i Bangladesh skar hjertet ut av kjæresten

Dopet ham ned først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel kvinne er i Bangladesh dømt til døden for å ha drept kjæresten sin. Hun innrømmer å ha dopet ham ned og skåret ut hjertet hans.

Kvinnen innrømmer å ha oppløst 20 sovetabletter i et glass brus som hun ga til sin 28 år gamle kjæreste i mars 2014. Han havnet i dyp søvn og var ved ubevissthet, og deretter begynte hun å binde sammen hendene og føttene hans før hun drepte ham ved å skjære over halsen. Deretter åpnet hun mannens bryst kasse og skar ut hjertet hans.

- Hun sa til retten at hun var nysgjerrig på å få vite hvor stort hjertet hans var. Hun sa at en mann må ha et stort hjerte for å kunne utføre slike vågale kriminelle handlinger, sier aktor Quazi Shabbir Ahmed, med henvisning til et bangladeshisk uttrykk.

21 år gamle Fatema Akhter Sonali handlet ut fra et hevnmotiv fordi kjæresten nektet å gifte seg med henne, og fordi han gjemte et videoopptak der paret hadde sex. I tillegg fant hun opptak der mannen hadde sex med andre kvinner, sa Ahmed før dommen falt i en fullsatt rettssal i byen Khulna.

- Det er sjeldent at en kvinne dømmes til døden. Men denne saken var uvanlig, sier Ahmed.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart